Η επιχείρησή μας, δραστηριοποιείται στον χώρο του φορτηγού από το 1981, όπου ιδρύθηκαν οι πρώτες εγκαταστάσεις από τον Ευάγγελο Δέδε, στην λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στην Κερατέα Αττικής. Οι τότε εργασίες ήταν κυρίως η αντικατάσταση σουστών καθώς και η ενίσχυσή τους σε οχήματα όλων των τύπων. Η ανάγκη για εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών που παρέχουμε, μας οδήγησε το 1995 στην ίδρυση των νέων μας σύγχρονων εγκαταστάσεων.

Από τότε μέχρι και σήμερα πραγματοποιούμε την πλήρη επισκευή, ανακατασκευή, την συντήρηση και την τροποποίηση του τμήματος ανάρτησης μικρών επαγγελματικών (αγροτικά), μεσαίων και μεγάλων φορτηγών (διαξονικά, τριαξονικά, τετραξονικά, επικαθήμενα, συρόμενα), συμπεριλαμβανομένου όλων των παρελκόμενών της.  Επίσης, ασχολούμαστε και με την ανάρτηση διάφορων τρέιλερ (π.χ. τρέιλερ σκαφών αναψυχής, μπαγκαζιέρες).

Το 2021 αναβαθμίσαμε σημαντικά τις εγκαταστάσεις μας, τοποθετώντας Τζογόμετρο τελευταίας τεχνολογίας, δυνατότητας 13 τόνων ανά άξονα, 6 κινήσεων. Έτσι μπορούμε να διαγνώσουμε με άνεση και σιγουριά όλες τις πιθανές φθορές (τζόγους) των συστημάτων ανάρτησης και διέυθυνσης του κάθε οχήματος.

Αναλυτικότερα, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση σπασμένων φύλλων σούστας (απλές, παραβολικές), την ανύψωση ή το χαμήλωμά τους ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, την ενίσχυσή τους με πρόσθετα φύλλα σούστας για βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς σε συνθήκες φορτίου, την αλλαγή των σκασμένων ή φθαρμένων αερόφουσκων, την επισκευή ή αντικατάσταση μπρακέτων, την αντικατάσταση των φθαρμένων συνδέσμων (Silent-blocks, πείρων, δακτυλιδιών), την αντικατάσταση των ελαστικών συνδέσμων της αντιστρεπτικής δοκού (ζαμφόρ) και των αμορτισέρ.

Η επιχείρηση μας ασχολείται και με το εμπόριο παντός τύπου ανταλλακτικών ανάρτησης, συμπεριλαμβανομένου και σουστών, με αποστολή τους σε όλη την Ελλάδα.

Ο κύριος μας στόχος ήταν και είναι η άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την ποιοτική εργασία και τις πολύ καλές τιμές. Αυτό μας οδήγησε στην άυξηση του πελατολογίου μας, καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων Αττικής, των Κυκλάδων, καθώς και μεριδίου της αγοράς των Αθηνών.